top of page

disclaimer

Ondanks de zorgvuldigheid waarmee deze website is samengesteld zijn onze bestemmingen soms onvoorspelbaar. Zaken veranderen snel en we trachten ernaar om deze website up-to-date te houden. Dit lukt helaas niet altijd en ook wij maken wel eens een foutje. Red Star Travel is niet aansprakelijk voor eventuele fouten en vergissingen op de website en wij behouden ons het recht voor om de website te allen tijden aan te passen. 

Al het beeldmateriaal op deze website is eigendom van Red Star Travel en mag zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden gebruikt door derden. Het beeldmateriaal verkrijgen wij op verschillende manieren. Het zijn...:

1. ...onze eigen foto's genomen tijdens onze reizen en ons verblijf in Noord Korea

2. ...foto's van onze reizigers genomen tijdens reizen en verblijf in Noord Korea die via ons zijn geboekt en geplaatst met toestemming van de reiziger

3. ...foto's verkregen via onze agent 

4. ...foto's welke gepubliceerd zijn door Noord Koreaanse fotografen via KCNA en andere Noord Koreaanse mediakanalen.

Bij de foto's afkomstig van Noord Koreaanse fotografen en Noord Koreaanse mediakanalen geldt de volgende opmerking: "De volgende foto's zijn gemaakt door Noord-Korea. De inhoud van deze foto's is zoals geleverd en kan niet officieel worden geverifieerd."

bottom of page